VIDEO: DİJİTAL TV KANALINI NASIL KURULUR


DİJİTAL TVᴴᴰ KANALINI NASIL KURDUK?

Dünya'da ve Türkiye'de ilk televizyon yayınlarını anlatan mini belgesel filmimizi izleyin

CANLI YAYIN HATTI HD

Yayın hattını sadece (yasal ve lisanslı) televizyon servis sağlayıcı olarak yetki belgesi alan kurumlar verebilmektedir. Web site tasarımcı ve yazılımcıları, televizyon kanallarına yayın hizmeti veremezler! (Korsan yayınlar yasaktır.) Bizim sizlere aktarım sağladığımız yayın hattı hizmeti televizyon kanalları için gereken yasal lisansla yapılmaktadır. 

Açık ve kapalı alanlardan canlı yayın prodüksiyon hizmetlerimizi, maç yayınları, festival, konser, miting ve televizyon programları için geniş bir yelpazede görüntü aktarımı sunuyoruz. Yüksek kalite HD ve 4K yayın aktarım hizmetlerimizle en düşük maliyet prensibiyle belediyelere, spor kulüplerine, organizasyon şirketlerine, siyasi partilere ve televizyon kanallarına en hızlı çözümü sağlıyoruz. Devlet ve eğitim kurumları, kurumsal işletmeler ve etkinlik organizasyon şirketleri gibi bir çok müşteri için 30 yıldır telefonumuz değişmedi:

05325248726 numaramızla her an ulaşılabilir durumdayız. Bilgi birikimimizi size aktarmaya hazırız. (Tüm foto ve materyaller fokstar'a aittir) 

CANLI YAYIN AKTARIM HİZMETLERİ HD/4K:
Yıllık ödeme planıyla 8000 TL (sınırsız - profesyonel) | Yıllık her şey dahil (Fiyatlar, yapılacak yayının kapsamına göre değişmektedir) 
+12 Ay geçerli olmak üzere 8000 TL yıllık peşin olarak ödeyebilirsiniz. Fokstar'ın kurduğu televizyon kanallarının sınırsız yayın hattı indirimlidir. 
 
(UYARI: Web tasarımcılar televizyon yayın aktarım hizmeti veremezler. Televizyon servis sağlayıcı lisansı olmadan aktarılan yayınlar korsandır. Televizyonculuk, profesyonel yayın altyapısıyla yapılır.)

Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İLETİŞİM 05325248726

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *